Maailma esilinastus! Simple Sessioni tasuta kinoõhtul jõuab staaride seltsis esmakordselt ekraanile metsik BMX-film «Foundation»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 2017 sai Saku Suurhallis hoo sisse
Simple Session 2017 sai Saku Suurhallis hoo sisse Foto: Taaniel Malleus

Täna õhtul kell 22 toimub Tallinnas kinos Sõprus Simple Sessioni suur tasuta kinoõhtu, kus tuleb filmitegijate ning ekraanil seiklevate ratturite seltsis maailmas esmakordselt näitamisele WeThePeople’i uhiuus täispikk BMX-film «Foundation».

Foto: Simple Session

Ekstreemiässade põneva nädalavahetuse sisse juhatava linateose võtted said avalöögi mullu jaanuaris. WeThePeople tiimi reis viis ratturid materjali kogumisel enam kui kümnesse riiki ja 20 linna.

Kogu ettevõtmine pani osalised tõsise katsumuse ette, veeretades neile teele nii vaimseid kui füüsilisi väljakutseid. Linateoses asutavad end teiste WeThePeople tiimiliikmete seas ükshaaval ja koos ekraanile Simple Sessionil homme võistlema asuvad Ed Zunda, Mike Curley, Felix Prangenberg, Moritz Nussbaumer ja Jordan Godwin.

Inimesed, kelle maailm keerleb ümber BMXi ning kes on ka isiklikult kohal, et oma seikluste jäädvustust koos teistega esimest korda suurel ekraanil vaadata, koos filmitegija Cal Earnshawga.

Filmi maailma esilinastusele järgneb vääriline pidu klubis Hollywood. Simple Sessioni peokavaga saab tutvuda SIIN!

Lisainfo filmi kohta Facebookis SIIT!

WeThePeople tiim SIIN!

Foto: Simple Session

Homme algavatest Simple Session 17 põhivõistlustest võtab kokku osa 150 rulatajat ning BMX-ratturit 34 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas. 

Põhivõistlused lööb lahti laupäev, 4. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi. Pühapäeval, 5. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia. 

Ajakava ning võistlejate nimekirjad www.session.ee 

Piletid on müügil Piletilevis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles