Vaata, kuidas paadipõgenikust räppar Hizy Stone oma esimeses otse-eetris üles astus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrikast põgenenud räppar Hizy Stone
Aafrikast põgenenud räppar Hizy Stone Foto: promo

31. jaanuaril ETV+ otse-eetris astus üles karismaatiline räppar Hizy Stone värske looga "Long way to go", mis pärineb novembrikuus ilmuvalt debüütalbumilt «Peace and Love».

Lugu on miksitud ja masterdatud Roundsound stuudios Keijo Koppeli käe all. „Oma unistuse saavutades, peab iga inimene läbima pika tee, arvab räppar. Lugu "Long way to go" on tema austusavaldus kõikidele andekatele inimestele.

Märtsikuus planeerib Hizy Stone anda kontserdi Tallinnas.

Foto: ETV

Aafrika läänerannikult Côte d’Ivoire’ist põgenenud räppar Hizy Stone saabus Eestisse möödunud aasta sügisel kakaoube transportinud kaubalaeva pardal, vaid kaks liitrit joogivett kaasas.

Ohtlik 21-päevane teekond Euroopasse võis maksta talle elu.  2002. aastal puhkes Elevandiluurannikul kodusõda. Hizy Stone on sündinud politseiametniku peres ning kodumaalt lahkuma ajendas teda poliitilise tagakiusamise oht, just sellepärast võib tema lüürikas eristada kahte suurt teemat: armastust ja rahu.

Juba 2. novembril ilmus tema debüütalbum «Peace and Love»

Tallinnas filmitud samanimeline muusikavideo on YouTubes saanud täis juba 50 000 vaatamist.

Eestis leidis räppar tööd, uusi sõpru ning kodutunnet ning loodab siin oma muusikakarjääri üles ehitada. Hizy Stone räpib inglise, prantsuse ja itaalia keeles. Uut muusikavideot loole «Believe in me» planeeritakse avaldada tänavu talvel.

Kümnest loost koosnev Hizy Stone täispikk album «Peace and Love» on nagu «rahutuvi», edastab rahusõnumit ja armastust. Plaat ühendab endas suurepäraselt klassikalise hip-hop’i omadusi ning südamest siirast lüürikat, mis reflekteerib muusiku isiklikku sõjakogemust ning sotsiaalseid ja poliitiliseid murranguid.

Kuula ja vaata lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles