Fotod: lapseootel popdiiva Beyonce võrgutas galal seksikates kostüümides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce holds the awards she won for Best Urban Contemporary Album for "Lemonade" and Best Music Video for "Formation" at the 59th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S. , February 12, 2017. REUTERS/Mike Blake
Beyonce holds the awards she won for Best Urban Contemporary Album for "Lemonade" and Best Music Video for "Formation" at the 59th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S. , February 12, 2017. REUTERS/Mike Blake Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Ameerikas Los Angeleses jagati pühapäeval, 12. veebruaril taas kätte ihaldatud Grammy auhinnad. Kaksikute ootel armastatud popdiiva Beyoncé aga viis koju kaks kuldset grammofoni ning võlus vaatajaid galal ka oma live-etteastega.

Punasele vaibale ilmus lauljanna avara dekolteega punases litritega kleidis, mis naise beebikõhtu ja ilusat vormi rõhutas.

Beyonce/ REUTERS/Mike Blake
Beyonce/ REUTERS/Mike Blake Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

35-aastane viieaastase tütre Blue Ivy ema näitas oma paisuvat beebikõhtu ka laval, esinedes nii kuldsetes bikiinides kui kostüümis.

Beyonce (Matt Sayles/Invision/AP)
Beyonce (Matt Sayles/Invision/AP) Foto: Matt Sayles/AP

Lauljanna esines Grammy galal 9 minutit kestnud kavaga, kus tulid esitusele lood «Love Drought» ja «Sandcastles» tema maailmakuulsaks saanud albumilt «Lemonade».

Beyonce (Matt Sayles/Invision/AP)
Beyonce (Matt Sayles/Invision/AP) Foto: Matt Sayles/AP

Staar teatas kaksikute ootusest veebuari alguses, postitades endast beebikõhuga pildi sotsiaalmeediasse.

Beyonce/ REUTERS/Mike Blake /
Beyonce/ REUTERS/Mike Blake / Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

«Tahame teiega jagada meie armastust ja õnne. Meid on õnnistatud kahekordselt. Oleme erakordselt rõõmsad, et meie pere kasvab kahe liikme võrra ning me täname teid kõiki heade soovide eest,» kirjutas Beyoncé Instagramis, et saab räpparist kaasa Jay-Zga perelisa.

Jay-Z ja Beyonce
Jay-Z ja Beyonce Foto: Christopher Polk/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles