Ilusad ja armunud! Uku Suviste semmib kuuma blogijaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: Anu Saagim`il käis külas on Uku Suviste
Elu24 live: Anu Saagim`il käis külas on Uku Suviste Foto: Erlend Štaub

Kui ei vea Eesti Laulu poolfinaalis, siis veab armastuses! Eesti kuulsuste maastikule on tekkinud uus kuum ja musklis paar - armurõõme jagavad omavahel blogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand ja laulja Uku Suviste. 

Kui tähelepanelik silm märkas noori armunuid juba Eesti Laulu poolfinaalis koos hängimas, siis nüüd tegi blogija Paljas Porgand asja Instagramis ametlikuks kuuma musikaadriga. 

«Minu eesmärk on igavesti naerda koos selle inimesega, keda võtad tõsiselt,» teatas Paljas Porgand sotsiaalmeedias, et soovib oma fännidele head valentinipäeva.

 

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Paljas Porgand tekitas sahinaid juba nädal aega tagasi postitatud pildiga, kus teatas, et kõik inimesed väärivad hommikuti seksi ja pannkooke ning on neist ühe juba kätte saanud. Voodi peal seksikalt poseeriva Taimre kaader viitas ilmselt seksile ja elav fantaasia võib kujutada ette, et Uku valmistab köögis kaunile sekspommile juba pannkooke.

Muide, Uku tunnistas juba eelmise aasta lõpus, et jälgib Palja Porgandi tegemisi ning saab temalt pudruretsepte.

Jaksu ja edu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles