Britil keelati okastraadiga kodu kaitsmine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia elanikul keelati oma kodu okastraadiga ümbritseda
Suurbritannia elanikul keelati oma kodu okastraadiga ümbritseda Foto: Corbis/ Scanpix.
Ühel Suurbritannia aiapidajal keelati oma maavalduse okastraadiga ümbritsemine, kuna kohalike võimude arvates võib traat aeda hiilivaid vargaid vigastada.

61-aastane Bill Malcolm Marlbrookist lisas oma aeda ümbritsevale plangule okastraadi, kuna viimase nelja kuu jooksul on tema ladudes kolm korda vargil käidud, kirjutab Digitalspy.

Linnavalitus otsustas aga, et okastraat võib Malcolmi valdustesse sisenejatele ohtlik olla ja käskis mehel selle maha võtta.

«See on absoluutselt naeruväärne olukord,» rääkis Malcolm. «Tahtsin vaid oma valdusi kaitsta, aga traat tuli maha võtta, et vargad end ei kriimustaks.»

«Seda oli vaid ühe traadi jagu ja see ümbritses ainult minu valdusi,» jätkas aiapidaja. «See oli vaid 91 sentimeetrit kõrge, ma ei kaevanud piraajadega täidetud kraavi ega ehitanud kahe meetri kõrgust raudaeda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles