Fotod: Serena Williamsi seksikas bikiiniseeria innustab naisi suuremale enesekindlusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams moeshow'l.
Serena Williams moeshow'l. Foto: SCANPIX

Serena Williamsi 2017.aasta on hakanud suurepäraselt! Pärast Australian Openi võitu ning kihlust Redditi kaasasutaja Alexis Ohanian'iga näitas naine maailmale ka oma imeliselt treenitud teha.

Serena Williams poseerib kuulsa ajakirja Sports Illustratedi ujumisriiete väljaandes ning näitab oma musklis ja treenitud tennisemängija keha.

Floridast pärit kaunitar paljastas, et kandis esimest korda stringilõikega bikiine. «Siiani esimene kaander oli minu jaoks nagu shot espressot,» tunnistas naine.

Fotograaf Emmanuelle Hauguel'i poolt pildistatud 35-aastane tennise superstaar innustas ajakirja veergudel naisi olema oma kehaga rohkem rahul.

«On okei näha välja tugev ja olla seksikas ning olla naine ja samal ajal purunematu - see kõik korraga on okei. Ma tõesti tahan mõjutada neid inimesi, kellel on minuga sama kehatüüp. Ma tahan, et nad mõtleksid, et ka nemad näevad head välja. Seda ma tõesti loodan,» jagas staar naistele julgust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles