Piltuudis: Kas tunned ära, kes on pildil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepa uus look
Mart Müürisepa uus look Foto: Nuku Teater

Eile sai NUKU teatri näitleja Mart Müürisepp uue look'i. Uus soengustiil ja juuksevärv tulenevad Mardi rollist lavastusest «Linnud», kus ta mängib fotograaf Franki. 

«Linnud» on inspireeritud legendaarse režissööri Alfred Hitchcocki kuulsaima filmi «Linnud» motiivist - lindudest, kes ründavad inimesi.

Foto: Erlend Štaub

Lavastuses mängib ka Kaisa Selde, kelle tegelaskujuks on kurt tüdruk Sissi.

Temagi karakter on Kaisa tavapärasest väljanägemisest erinev - blondide kiharate asemel on tal pikad mustad juuksed. Andres Roosileht mängib ülikooli professorit Sauli ja Lee Trei tema abikaasat Nettit.

Lugu saab alguse sellest, kui Sissi ja Frank hõivavad üksildase mereäärse majakese, et seal teiste inimeste eest varju leida, kuid paraku saabuvad naabrusse suvitama ka ülevoolavalt sõbralikud Saul ja Netti. Tasapisi hakkavad esile kerkima varjatud mõtted ja hämarad saladused.

Lavastuse on loonud sama seltskond inimesi, kelle käe all sündis ka möödunud kahe suve menuk «Dorian Gray portree»: lavastaja Vahur Keller, kunstnik Britt Urbla Keller, helilooja Liina Sumera, videokunstnik Kristin Pärn ja valguskunstnik Madis Kirkmann.

Lavastus esietendub 5. märtsil NUKU teatris ja on mõeldud vaid täiskasvanutele! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles