Teismeline poiss viskas Donald Trumpi autokolonni kuulunud masinat puuhaluga (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi limusiin ja saateautod
Donald Trumpi limusiin ja saateautod Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

USA julgeolekuteenistused käivitasid uurimise, kuna president Donald Trumpi  autokolonni kuulunud autot tabas «tugevast materjalist objekt».

Uurimisel ilmnes, et tegemist oli puuhaluga, mille viskas Floridas Palm Beachis  Mar-a-Lagos auto pihta Trumpi vastu protestijate seas olnud teismeline poiss, edastab The Independent.

Palm Beachi politsei, mis abistab julgeolekuteenistusi juhtumi uurimisel, teatas et tegemist on kohaliku õpilasega ning juhtumiga on seotud veel neli õpilast. Kuna õpilased on alaealised, siis nende nimesid ega muud nende kohta käivat ei avalikustata.

Poisi visatud puuhalg ei tabanud president Trumpi limusiini ja keegi intsidendis vigastada ei saanud.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Susan Walsh/AP/scanpix

«Pärast autode sihtkohta jõudmist läksid ihukaitsjad sündmuskohta tagasi, et uurida, mis objekt võis autot tabada ning otsisid juhtumi tunnistajaks olnud inimesi. Samuti uuriti piirkonnas olevaid väikeseid tugevaid objekte, mis võisid masinat kahjustada,» teatas Palm Beachi politsei.

Palm Beachi maakonna prokuratuurile tehti juhtumi kohta avaldus ja uurimine jätkub.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles