Genka ja Põhjamaade Hirmu uus album müüdi välja ühe päevaga, järel on üks plaat hinnaga 2500 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka peale lavalt alla kukkumis
Genka peale lavalt alla kukkumis Foto: Madis Sinivee

Eelmisel esmaspäeval eelmüüki paisatud Genka ja Põhjamaade Hirmu ühisprojekt nimega 12EEK Monkey album müüdi välja paari tunniga.

Asja teeb huvitavamaks ka see, et siiani ei ole grupp avaldanud mitte ühtegi lugu ning kogu oma eksisteerimise aja andnud vaid ühe kontserdi.

“Xibalba Spa” nimelise albumi müügiedule aitas kaasa ka mitmeid esemeid sisaldanud spetsiaalselt graveeritud puidust karp, mis sisaldas muuhulgas veel näiteks seemnepaberile trükitud infolehte, millest pärast kasutamist sirgub lileepeenar. Kõik plaadid kandsid käsitsi kirjutatud järjekorranumbrit, mis teeb iga eksemplari unikaalseks. Siiski on järgi üks plaat -  järjekorranumbriga 1, mille hind on Legendaarne veebipoes 2500 eurot ning mis peale kõige eelneva sisaldab ka 12EEK Monkey kontserti. Huvilistel on aga peagi võimalus tutvuda meeste muusikaga täna ilmuva digialbumi kaudu.

12EEK Monkey sai alguse juba pea 9 aastat tagasi, kui Põhjamaade Hirm ja Genka lindistasid esimesed demod. Album koosnebki peamiselt lugudest 5-7 aastat tagasi loodud, kuid nüüd albumi tarvis uuesti lindistatud lugudest. Grupi esimene video ilmub 27. veebruaril. Selle tegijateks on Genka ja CJ Kask. 

Meeste viimasest koostööst sündis Genka ja Paul Oja video “Kõik Remix”, mida on Youtube’i keskkonnas tänaseks vaadatu üle 2,8 miljoni korra.

Märtsis annavad mehed ka üle eesti neli kontserti.

“Mu Xitt on Kosmos” videotiiser:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles