Abielusaate Liisa selgitab, miks ta tõsielusaadetes osaleb: mo meelest oli ka abielusaade täielik bullshit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus Foto: Viktor Burkivski

Täna TV3-e ekraanile jõudva uue pöörase suhtesarja «Prooviabielu» esimesed proovipaarid on Helen ja Kalvi-Kalle ning Liisa ja Ziga. Neiud on kuulsaks saanud juba skandaalses saates «Abielus esimesest silmapilgust», kust nad kallimat omale ei leinud. Liisa aga otsustas mõni aeg tagasi heiteritele suu puhtaks rääkida ja kirjutas oma blogis, miks ta tõsielusaadetes osaleb.

«On kahte sorti inimesi meie ümber - need kes kiidavad meid, kes me julgeme üles astuda televisioonis ning need, kes arvavad, et vaid labiilse närvisüsteemiga inimesed lähevad teleekraanidele. Nujah, mina ei aja tagasi, ma olengi labiilse närvisüsteemiga ja uhke ka veel selle üle. Ja selles postituses ma püüangi lahti seletada, kuidas ma olen leidnud tee telesse ja miks ma seda kõike teen,» selgitab Liisa, miks ta nüüd uut meest uues show's otsib.

«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Kristjan ja Liisa
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Kristjan ja Liisa Foto: Mari Pukk

Liisa on tabanud end mõttelt, et miks inimesed siis vaatavad neid saateid, kui need nii vastikud ja mõttetud ja täielik ajaraisk on: «Enamikul meist on telekanaleid vähemalt 30 ringi kodus olemas, kas siis tõesti teie, kes te siunate netikommentaariumis meid, kes me oma elu eeskätt lõbusaks teeme, ei leia endale selleks tunnikeseks midagi targemat vaatamist? Mina näiteks küll eriti telerit ei vaata ja veel enam ei vaata ma saateid, mis mulle ei meeldi ja minu jaoks jaburad on. Ja ma tunnistan, et mo meelest oli ka abielusaade täielik bullshit, kui see lõpuks eetrisse jõudis, kuid mina vaatasin seda vaid seepärast, et ise kursis olla episoodidega ja meediakõmakatega. Seega selle asemel, et käite ja röögite mööda netikommentaariumeid, millised sinivaalad ja füürerid ja barbie-nukud mööda ekraani jooksevad, leidke omale targemat tegevust, näiteks minge jalutama, veetke aega perega või sõpradega, sest te olete kõik ju ideaalvormis, missitiitli väärilised,» soovitab telestaar vihastel kommentaatoritel teha.

Abielus esimesest silmapilgust
Abielus esimesest silmapilgust Foto: TV3

Liisa sõnul on kommenteerijad ididoodid ja neil pole oma elu.

Pöörase suhtesarja «Prooviabielu» esimesed proovipaarid, Liisa ja Ziga
Pöörase suhtesarja «Prooviabielu» esimesed proovipaarid, Liisa ja Ziga Foto: TV3

Liisa huvi sai reality-saadete vastu juba päris noorena ja seetõttu on ta neis ka osalenud, et näha, kuidas asju tehakse. «Lihtsalt, et te teaks, siis igas telesaates on omal kohal näitlemine ja ma veelkord kordan, et peab ikka tainapea olema, kes reaalselt arvab, et telesaatesse minnakse meest otsima,» põrutab neiu blogis oma «fännidele».

Siiski paistab, et Helen Kõpp just mehe omale uuest saatest leidis, sest tema ja Kalvi-Kalle Facebook kinnitab, et nad on omavahel suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles