Teater õhutab noori kirjutama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maakonna päevaleht «Sakala» ja Ugala teater kuulutavad välja noorte teatriteemalise omaloominguvõistluse.

Ugala turundusjuhi Reigo Rannu sõnul on omaloominguvõistlus üks teatrikuu tähistamise üritusi. «Meile on väga oluline teada, mida noored teatrikunstist arvavad ja missugused lavalood on neile meeltmööda,» rääkis Rannu.

Noorte omaloominguvõistlusele on oodatud vahvad kirjutised teemadel «Muljed meeldejäävast teatrietendusest», «Minu lemmiknäitleja Ugalas» ja «Miks mulle meeldib teater rohkem kui film?».

Kirjutisi hinnatakse kolmes vanuserühmas: 5—10-, 11—16- ja 17—22-aastased.

Teatrilood koos autori kontaktandmetega (nimi, vanus, kool ja klass, aadress, telefoninumber ja e-postiaadress) tuleks saata 12. aprilliks «Sakala» toimetusse e-postiaadressil tea.raidsalu@sakalakirjastus.ee või posti teel aadressil Tartu tänav 8, 71020 Viljandi.

Žürii valib parimad kirjutajad välja 26. aprilliks. Võitjatega võetakse ühendust.

Teater pärgab iga vanuserühma parimat tööd auhinnaga. Üldauhinna ehk parima töö kirjutaja saab teatrisse kaasa võtta kogu oma klassi või kursuse.

Võidutööd avaldatakse «Sakala» noorteküljel ja Ugala koduleheküljel.

Lisainfot saab küsida «Sakalast» Tea Raidsalult telefonil 433 0084 või e-postiaadressil tea.raidsalu@sakalakirjastus.ee või Ugalast Reigo Rannult telefonil 433 0773 või e-postiaadressil reigo.rannu@ugala.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles