Tuntud Ameerika pianist annab Paides kontserdi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Borowsky
Elizabeth Borowsky Foto: Erakogu

Paide linna ning USA sõpruslinna Westminsteri koostööna külastab 29. ja 30. märtsil Paidet USA pianist Elizabeth Borowsky, kes annab avaliku tunni Paide muusikakooli õpilastele ning kontserdi Paide raekojas.

Ameeriklased kohtuvad Paide linnajuhtidega, tutvuvad linnaga, külastavad Ajakeskust Wittenstein ning kohtuvad Paide Muusikakooli õpilastega, kellega koos viiakse läbi ka avalik õppetund, kus Elizabeth Borowsky jagab näpunäiteid noortele muusikutele.


30. märtsi õhtul kell 19. annab pianist Elizabeth Borowsky Paide Raekojas kontserdi. Esitamisele tuleb klassikaline muusika Frederic Chopini, Franz Liszti, Domenico Scarlatti, Denes Agay, Alberto Ginastera, George Gershwini ja Elizabeth Borowsky repertuaarist. Kontsert on tasuta ja oodatakse kõiki huvilisi. Vajalik on ette registreerimine kuni 28.märtsini aadressil piret.virkoja@paide.ee.


Elizabeth Borowsky on rahvusvaheliselt tunnustatud pianist, kes on pärit väga muusikalisest perekonnast. Hetkel elab pianist Marylandis, Ameerika Ühendriikides. Ta on kirjutanud ja avaldanud mitmeid heliteosed. Elizabeth on andekas muusikaõpetaja ja artist, kes alustas oma pianisti karjääri juba 4 aastaselt. Ühtekokku on ta esinenud rohkem kui 30 erinevas riigis ning on hetkel Läti ja Leedu turneel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles