Galerii! Vallatud teenijatüdrukud lõid Teatris rohkem segadust kui korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 18. veebruaril, hullutas pidutsejate seas kiirelt populaarseks saanud Room Service pidu taaskord klubi Teatrit. Kokteilid ja vaatemänguline tantsu-show kütsid Teatri kõrvetavalt kuumaks.

Room Service – see oli öö, mil klubis Teater avati hotell. Teatri lavalaudadel pakkusid terve öö silmarõõmu kaunid Teatri Diivad, kes üheks ööks muutusid vallatuteks teenijatüdrukuteks!

Room Service pidu klubis Teater
Room Service pidu klubis Teater Foto: Jaanar Nikker

Nurjatud teenijannad lõid aga klubis pigem segadust, kui korda, ja kostitasid külastajaid maitsvate kokteilidega, mis andsid peole hoogu kuni varaste hommikutundideni.

Room Service pidu klubis Teater
Room Service pidu klubis Teater Foto: Jaanar Nikker

Sel nädalavahetusel avab Teater uksed juba neljapäeval, 23. veebruaril, sest kahest ööst Teatris on parem ainult kolm ööd Teatris. Nädalavahetus algab 90ndate live-kontserdiga, mis toob klubilavale legendaarsed Astra & Estini! Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles