Pärnu klubis Mirage alustab uus peosari «Elevate»: esinevad Whogaux, Futuristik ja paljud teised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo
Hugo Foto: Erakogu

Pärnu kõige ägedam ja suurejoonelisem Vabariigi aastapäeva pidu toimub sel aastal ööklubis Mirage, sest just 24. veebruaril alustab tegevust uus raju peosari «Elevate». 

Avapeol tõmbavad peo käima Eesti elektroonilise muusika staarid Whogaux ja Futuristik. Whogaux nime taga tegutseb Cartooni üks liikmetest, kes hiljuti jõudis koos Karl-Kristjan Kingi ja Maian’iga «Eesti Laulu» finaali superhitiga «Have You Now». Futuristiku näol on tegemist andeka trummi ja bassi produtsendiga, kelle tuntumad hitid seni on «Little Bit»  ja «C U Again» koos Cartooni ja Mikk Mäega.

Peole annavad võimsa sissejuhatuse Raadio 2 saate Grindtape saatejuhid Coverk & Byte. Lisaks avatakse klubis Mirage «Elevate» ja Vabariigi aastapäeva puhul teine saal, kus hea muusika eest hoolitsevad Dr. Muul ja kohalikud noored trummi ja bassi DJ-d. 

Klubi uksed avatakse kell 23:00 ja peole sissepääs on alates 18. eluaastast! Rohkem infot ürituse kohta leiate Elevate Entertainmenti Facebooki lehe alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles