Kas ball oli liiga igav? Taavi Rõivas liikus valitud seltskonnaga koju järelpeole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taavi Rõivas, kes Postimehele antud intervjuus tunnistas, et laste tõttu ta seekordsel ballil pikalt ei viibi, suundus peale ametlikku vastuvõttu koju erapeole.

Riigikogu liige Taavi Rõivas sõnas Postimehele antud pidupäeva intervjuus, et sel aastal nemad Luisa Värgiga pikalt presidendiballil ei viibi. Põhjuseks tõi Rõivas kahekuuse poja, kes väga oma vanemate järele igatseb.

Koju Taavi ning Luisa suundusidki, kuid mitte kahekesi, vaid suure valitud seltskonnaga. Erapeole olid kutsutud saatejuht Mai Palling, laulja Karl-Erik Taukar, poliitik Keit Pentus-Rosimannus abikaasaga, teleprodutsent Kaupo Karelson, laulja Koit Toome, Chalice, poliitik Kristen Michal kaaslasega ja paljud teised.

Vabariigi aastapäeva pidu Taavi Rõivase kodus / Toni Läänsalu
Vabariigi aastapäeva pidu Taavi Rõivase kodus / Toni Läänsalu Foto: Elu24

Taavi Rõivase pere pesitseb hetkel Laidoneri villas, kuhu oma Nõmme kodu remondi tõttu ajutiselt kolitud on. Tegemist on 1930. aastal valminud 600-ruutmeetrise kahekorruselise majaga, kus on 14 tuba. Rõivas ütles Linnalehele, et rendib ajutiselt vaid osa Tallinna kesklinnas asuvast majast, teine osa on jätkuvalt selle omanike ja lähedaste kasutuses.

Vabariigi aastapäeva pidu Taavi Rõivase kodus / Toni Läänsalu
Vabariigi aastapäeva pidu Taavi Rõivase kodus / Toni Läänsalu Foto: Elu24

Kuula ka intervjuud, milles Taavi sõnab, et pikka pidu tal sel aastal ballil ei ole. Samuti ütles Rõivas, et ärgem olgem täna teineteise vastu õelad, kuid avaldas samas (heasoovlikult?) lootust, et Eesti praeguse valitsuse üle elab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles