Ameerika Ühendriikides sõitis pidu pidanud rahva sekka auto

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Police stand next to a pickup truck that slammed into a crowd and other vehicles, causing multiple injuries, coming to a stop against a dump truck, during the Krewe of Endymion parade in New Orleans, Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Gerald Herbert)
Police stand next to a pickup truck that slammed into a crowd and other vehicles, causing multiple injuries, coming to a stop against a dump truck, during the Krewe of Endymion parade in New Orleans, Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Gerald Herbert) Foto: Gerald Herbert/AP

Ameerika Ühendriikides, New Orleansis Mardi Gras pidustusi pidanud rahva sekka sõitis auto.

Pikap tüüpi auto sõitis rahva sekka eile õhtul, mil inimesed Mardi Gras pidustuste raames Krewe of Endymion paraadi jälgisid, vahendab BBC. Praeguseks on selgunud, et tegemist ei olnud terrorirünnakuga, vaid joobes juhiga. Üks pealtnägijatest sõnas, et juht oli niivõrd suures joobes, et autost välja tulles ei saanud ta esialgu isegi aru, mis täpselt juhtunud oli.

Õnnetus New Orleansis Mardi Gras ajal. (AP Photo/Gerald Herbert) 
Õnnetus New Orleansis Mardi Gras ajal. (AP Photo/Gerald Herbert) Foto: Gerald Herbert/AP

Vigastatuid on sündmuse järel kokku 28, kellest viie seisund on kriitiline.

Õnnetus New Orleansis Mardi Gras ajal. (Scott Threlkeld/The Advocate via AP) 
Õnnetus New Orleansis Mardi Gras ajal. (Scott Threlkeld/The Advocate via AP) Foto: Scott Threlkeld/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles