Karl Lagerfeld ja Meryl Streep on tülis: Streep ootab vabandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Meryl Streep.
Näitleja Meryl Streep. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Tänase Oscarite gala eel on omavahel tülli pööranud legendaarsed Karl Lagerfeld ja Meryl Streep.

Karl Lagerfeld väitis, et Meryl Streep nõuab tema loomingu kandmise eest raha. Streep ning tema meeskond on antud väiteid täielikult eitanud ning süüdistavad Chaneli peadisainerit valetamises.

Lagerfeld väitis, et ta oli juba jõudnud valmis teha Streepile mõeldud kleidi kavandi kui talle edastati info, et Streep ei kavatse tema loodud kleiti kanda. Kuuldavasti olevat leitud keegi, kes näitlejannale oma loomingu kandmise eest maksnud oleks. «Geniaalne näitlejanna, kuid veidi odav, kas pole,» oli kuulsa sakslasest moelooja reaktsioon.

Karl Lagerfeld Chaneli moeshowl Havanas, Kuubal. REUTERS/ Alexandre Meneghini
Karl Lagerfeld Chaneli moeshowl Havanas, Kuubal. REUTERS/ Alexandre Meneghini Foto: ALEXANDRE MENEGHINI/REUTERS

Hiljem Chaneli moemaja küll tunnistas, et nii nende kui Meryl Streepi esindajate vahel ei liikunud info korrektselt, kuid vabandust näitlejannale ei edastatud.

Meryl Streep reageeris avaldusele järgmiselt: «Asi ei olnud infoliikuvuses. Karl Lagerfeld, prominentne moelooja, on nii mind kui minu tervet tiimi enne väga tähtsat sündmust avalikult alandanud. Ma ei suhtu sellesse kergelt. Ta valetas ning ma ootan siiani vabandust».

Oi oi, jääme põnevusega ootama, kuidas titaanide heitlus lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles