Fännid on segaduses: kes on see seksikas kaaslanna, kes Ryan Goslingut galal saatis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Ryan Gosling attends the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.   Christopher Polk/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Ryan Gosling attends the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Christopher Polk/AFP

Ööl vastu esmaspäeva toimus Los Angeleses 89. Ameerika Filmiakadeemia auhindade ehk Oscarite gala, mille punast vaipa külastas staaride koorekiht, teiste seas ka ekraanihurmur ja filmi «La La Land» üks peaosaline Ryan Gosling.

Kui punasel vaibal poseeris staar üksi, siis fänne ajas segadusse blond kaunitar, kes gala ajal tema kõrval istus ja avaras kleidis oma dekolteed eksponeeris. Kas ta oli kohatäitja gala korraldajate poolt? Ryani uus kallim? Armuke? Fännid olid igatahes segaduses!

Ryan Gosling/ Kevin Winter/Getty Images/AFP
Ryan Gosling/ Kevin Winter/Getty Images/AFP Foto: KEVIN WINTER/AFP

Lõpuks selgus aga, et kaunis müstiline naine, kes Ryani kõrval säras, oli tema õde Mandi. Tuleb tõdeda, et selles peres vohavad head geenid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles