Marko Reikopi alkovaba elu: mitte ükski asjust ei oleks tegemata jäänud, kui oleksin selle kõrvale joonud klaasikese veini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017 teine poolfinaal, Marko Reikop
Eesti Laul 2017 teine poolfinaal, Marko Reikop Foto: Erlend Štaub

Armastatud saatejuht Marko Reikop otsustas proovida alkoholivaba elu. "Esimese pettumuse valmistab juba see, et eriti raske see ei ole," tõdeb mees ajakirja Mood veergudel.

"Lihtsalt ei joo ja tegeled tänu maast leitud vabale ajale kõigi nende muude huvitavate asjadega! Ainult, et ühtegi sellist asja ei ole," kirjutas telenägu ajakirja kolumnis.

Reikop on alkovaba elu viljeledes ära vaadanud uue sarja "Noor paavst" esimese hooaja, käinud spas, alustanud köögis remonti, käinud paar korda teatris ja osalenud ka lustlikus avariis.

Marko Reikop
Marko Reikop Foto: Instagram

"Tõe huvides tuleb tunnistada, et peaaegu ükski neist asjust, välja arvatud autoroolimine, ei oleks jäänud mul tegemata, kui oleksin joonud selle kõrvale klaasikese veini," jõuab mees järeldusele. Kokku on Reikop ilma alkoholita olnud 126 päeva ja seda muidugi mitte järjest.

Loe pikemalt ajakirjast Mood!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles