Algab koolifilmi konkurss

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmikaamera
Filmikaamera Foto: Corbis / Scanpix

Eesti Rahvusringhäälingu ja Kinobussi koostöös algas konkurss "Koolifilm", mida korraldatakse juba kolmandat korda. Koolinoorte võistlustöid oodatakse 15. maini.
 

Koolifilmi korraldajad leiavad, et Eesti koolides õpib palju andekaid ja fantaasiarikkaid lapsi, kel on võimalus audio-visuaalsete vahenditega omaloomingut teha.

Et neid töid laiemalt tutvustada, tasukski kõigil huvilistel konkursil osaleda. Võistlema võib saata nii animatsioone, tõsielu- ja mängufilme, muusikavideoid kui kaastöid kooli-TV tarvis.

Filmi pikkus peaks jääma vahemikku 30 sekundit kuni 30 minutit.
 
"Koolifilmi" žüriis on ETV pearežissöör René Vilbre, filmide „Mina olin siin”, „Röövlirahnu Martin“ jt autor; Kinobussi üks filmikoolitajatest Rasmus Merivoo, filmide „Tulnukas“, „Buratino“ jt autor; ning produtsent Kristel Tõldsepp animastuudiost A Film.
 
Konkursi võitja pälvib võimaluse osaleda filmiprofessionaalide meistriklassis, kus saab õpetust linateoste stsenaariumi, režii, operaatoritöö ja helindamise kohta. On eriauhindugi.
 
Parimad filmid jõuavad ETV2 eetrisse sügisel 2011.
 
Igaüks saab võistlevate tööde hulgast valida oma lemmiku aadressil www.err.ee/koolifilm. Seal on üleval ka rohkem teavet konkursist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles