Video: Prantsusmaal otsitakse kaks nädalat tagasi kadunud neljaliikmelist pere

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nantes’i politsei teatel on kadunud 50. eluaastates Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sébastien ja 18-aastane tütar Charlotte
Nantes’i politsei teatel on kadunud 50. eluaastates Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sébastien ja 18-aastane tütar Charlotte Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Prantsuse politsei otsib Nantes’ist kaks nädalat tagasi kadunud neljaliikmelist perekonda, kuna nende kodust leiti verejälgi, siis kahtlustatakse nende vigastamist või mõrvamist.

Nantes’i politsei teatel on kadunud 50. eluaastates Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sébastien ja 18-aastane tütar Charlotte, pere nähti viimati 16. veebruaril, edastab The Local.

Nantes’i politsei teatel on kadunud 50. eluaastates Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sébastien ja 18-aastane tütar Charlotte
Nantes’i politsei teatel on kadunud 50. eluaastates Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sébastien ja 18-aastane tütar Charlotte Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Perokurör Pierre Sennes teatas sel nädalal, et pere kadumisjuhtumit uuritakse nüüd kui mõrva ja inimröövi.

Kriminoloogid leidsid pere kodust verejälgi, mis DNA-testide kohaselt pärinevad kolmest kadunust. Politsei teatel leidus perekonnaliikmete verd mitmes paigas, kaasa arvatud esikus, poja mobiiltelefonil, ema käekellal ja kingadel.

Politseile jäi silma mitu kummalist seika, näiteks vannitoas ei olnud mitte ühtegi hambaharja ja voodites ei olnud voodipesu. Pesumasinas oli puhas, kuid kuivama riputamata pesu ja mustad sööginõud olid köögis kraanikausis.

«Nende elukohast jäi mulje, nagu nad oleksid kõik ootamatult lahkunud,» kirjeldas prokurör Sennes Troadecide pere elukohta.

Troadecide pere tagaotsimiskuulutus
Troadecide pere tagaotsimiskuulutus Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Politsei üritas pereliiikmete mobiiltelefone positsioneerida, kuid ilmnes, et need olid kadumisele järgnenud päeval välja lülitatud. Samuti ei olnud ükski pereliige kasutanud pangateenuseid, maksnud kaardiga ega automaadist sularaha välja võtnud.

Vanemate autod on seni nende maja juures pargituna ja keegi ei ole neid juba paar nädalat kasutanud.

Brigitte Troadec
Brigitte Troadec Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix
Pascal Troadec
Pascal Troadec Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Samas ei ole leitud poeg Sebastienile kuuluvat autot ja tema mobiiltelefon oli viimane, mis välja lülitati.

Sebastien Troadec
Sebastien Troadec Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix
Charlotte Troadec
Charlotte Troadec Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Prantsuse meedia väitel kannatas pereisa Pascal Troadec depressiooni all ja naabrite sõnul ei käitunud poeg Sebastien adekvaatselt.

AFP teatel kirjeldasid Sebastieni ülikoolikaaslased teda kui vaikset, kuid samas rõõmsat ja abivalmit noormeest.

Prokuröri andmetel määras kohus 2013. aastal Sebastienile sotsiaalmeedias ja blogis tehtud tapmisähvarduste eest karistuseks ühiskondlikult kasulikku tööd.

Prantususe meediaallikad menutasid selle juhtumiga seoses ka 2011. aastal Nantes’is aset leidnud peresurma, milles hukkus viis sama pere liiget.

Pereisa Xavier Dupont de Ligonnes on peamine kahtlusalune, teda ei ole seni tabatud ja teda otsitakse rahvusvaheliselt taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles