Galerii: Tallinn Motor Show järelpidu viis motofännid muinasjutulisele imedemaale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 25. veebruaril said Klubi Teater pidustused alguse juba Saku Suurhallis toimunud Tallinn Motor Show’l, kus meeleolu hoidsid üleval Teatri kaunid diivad. Päev lõppes muinasjutulisel järelpeol Teatris, kuhu juhatasid teed võimsad Harley Davidson'id, mis kaunistasid terve öö Teatri majaesist.

Tallinn Motor Show järelpidu avas Teatri uksed imedemaale! Kaunid muinasjututegelased, sürreaalne show ja lõputuna voolavad alkoholi ojad muutsid kõigi meeled erksaks ja hoidsid meeleolu üleval varaste hommikutundideni. 

Tallinn Motor Show järelpidu klubis Teater
Tallinn Motor Show järelpidu klubis Teater Foto: Rauno Liivand

Õhtu naelaks oli Motomiss 2017 võitja väljakuulutamine, kelleks osutus publiku ja žürii häälte järgi Eneli Tiisler. Võitjat aitas valida ka Teatri turundusjuht Mareli Arusalu. Esimeseks printsessiks osutus Katre Kepp ja teiseks printsessiks Natalja Zjuskova.

Tallinn Motor Show järelpidu klubis Teater
Tallinn Motor Show järelpidu klubis Teater Foto: Rauno Liivand

Juba sel reedel, 3. märtsil on aeg haarata kaasa kõik oma sõbrannad ja sõbrad ja minna Teatrisse, sest Boyfriend on taas Tallinnast minema sõitnud! Lõbus öö koos kahe show-programmiga võib alata! Sellel ööl juba silmailust ja Galliano kokteilidest puudust ei tule, sest Teatri vallutab Miss Reval 2017 ametlik järelpidu. Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles