Galerii: L´Occitane en Provence esitles VIP-külalistele signatuurparfüümi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 1. märtsil tutvustas L´Occitane en Provence pressile ja VIP-külalistele oma uut signatuurparfüümi Terre de Lumiere.  

Naiselikult võluva Terre de Lumiere loomisel on saadud inspiratsiooni Lõuna-Prantsusmaa taimedest ja kuldsest päikeseloojangust.  Parfüümipeo külalisesineja oli mullu Kuldnõelaga auhinnatud moekunstnik Lilli Jahilo. Külalistele oli esmaesitluseks välja valitud kleidid, mille puhul moekunstniku inspiratsiooniallikaks oli samuti looduse valgus. Ürituse käigus toimunud Jaak Visnapi kunsti-workshopil valmis külaliste osalusel maal, mis on inspireeritud päikeseloojangust, Maa Valgus – Terre de Lumiere. Üritus toimus Tallinn Art Space galeriis.

/ AFP / Scanpix
/ AFP / Scanpix Foto: Kristi Kamenik

L´Occitane uus parfüüm oli kohale meelitanud rohkelt kauneid külalisi. Pidu väisasid teiste hulgas Eve Kivi, Anne Reemann, Tiiu Järviste, Beatrice, Aita Kivi, Tiina Kruus, Reet Härmat ja palju teisi tuntud daame.

/ AFP / Scanpix
/ AFP / Scanpix Foto: Kristi Kamenik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles