Evelyn Sepp Vs Kadri Simson: kumb tegi riigikogus rohkem tööd?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: SCANPIX

Evelyn Sepp ja Kadri Simson on tülis, sest Simson süüdistas Seppa vähese panuse pärast riigikogu XI koosseisu töösse.

Blogisissekandes pealkirjaga «Lustin rumala jutu aadressil» esitab Sepp peale sapise teksti mitu tabelit, illustreerimaks, et tema tööpanus on Simsoni omaga võrreldav kirjutab Õhtuleht.

Sepp tunnistab, et ta oli väga nõutu, kui ta sai teada oma 123. kohast Keskerakonna valimisnimekirjas. «Esimest korda nägin Postimehes seletust sellele, miks nimekirja koostaja nii käitus,» ütleb ta.

«Evelyn kandideeris väga heas ringkonnas. Tallinna kesklinnas ja Lasnamäel, kus valituks osutumiseks oli vaja kõigest 600 häält. Me kõik uskusime, et ta on võimeline seda saavutama. Nimekirja moodustades ei tegeldud Evelyniga. Päris esiotsas ei olnud ta selle tõttu, et tal puudub erakondlik positsioon,» põhjendab Kadri Simson.

«Ainuke asi, mida öelda saan, on see, et Eesti valija on tark ja andnud oma häältega hinnangu inimeste tööle parlamendis,» ütleb Simson.

Blogis kritiseerib Sepp Simsonit ka sellepärast, et istungitel fraktsiooni nimel tehtud 10-minutisi vaheaegu küsides raiskas ta aastate jooksul kümneid tunde.

«Ausalt öelda on mul täiesti ükskõik, mida Kadri Simson räägib. Mul on ükskõik, mida see vaene inimene mõtleb,» ütleb Evelyn Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles