Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja kommentaar jõhkrale peksmisele: kuna oli sooritatud ka lask, saime kõrgema prioriteediga väljakutse (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi
Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi Foto: Erakogu

Sel ajal kui eesti rahvas elas kaasa Esti Laul 2017 uhkele finaalkontserdile Saku Suurhallis või kodus telerite ees, sai Prooviabielu-Liisa sai Tallinnas jõhkralt peksa.

Foto: Erakogu

Prooviabielu-Liisa sai laupäeva ööl vastu pühapäeva Tallinnas jõhkralt peksa

"Täna öösel sai politsei väljakutse Tammsaare teel asuvasse bensiinijaama, kus oli toimunud kaklus. Kuna Häirekeskusesse laekus info, et sooritatud on ka lask, said politseinikud kõrgema prioriteediga väljakutse. Kella 3.50 ajal sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid eest turvatöötajad, kes osustasid 54-aastasele mehele, kes oli väidetavalt sooritanud lasu õhku. Kontrollimisel selgus, et tegu oli taksojuhiga," kinnitas Elu24le Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Marie Aava.

"Esialgsetel andmetel oli ta sõidutanud kliendi, 25-aastase naisterahva, Tammsaare tee Statoili. Kui ta oli kliendi kohale toonud, märkas mees, et naisele tulid kallale 30-aastane ja 44-aastane naisterahvas. Kui taksojuht läks kaklust lahutama, ründas teda ühe naisterahva 37-aastane meestuttav ja lõi taksojuhti. Sellepeale jooksis mees oma sõiduki juurde ja võttis välja gaasipadrunitega relva ning tegi hoiatuslasu õhku."

"Sündmuskohale saabunud politseinikud viisid kõik osapooled politseijaoskonda, kus viidi läbi esmased menetlustoimingud ning võeti osapooltelt ütlused. Kuna kõik sündmuse juures olnud inimesed (v.a. taksojuht, kes oli kaine) olid alkoholijoobes, ei olnud võimalik välja selgitada tüli tekkepõhjust ning sedagi, kes keda esimesena ründas. Seetõttu vabastati kõik osapooled peale ülekuulamist ning ütluste võtmist."

"Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel. Juhtunu kõik asjaolud on selgitamisel," kinnitab Marie Aava, pressiesindaja Politsei- ja Piirivalveametist.

Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi
Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi Foto: Erakogu
Foto: Erakogu
Foto: Erakogu
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles