Barbara Streisand süüdistab Donald Trumpi oma kaalutõusus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Streisand
Barbara Streisand Foto: MICHAEL MARIANT/AP/Scanpix

Lauljanna ja näitlejanna Barbara Streisand süüdistab USA presidenti Donald Trumpi oma kehakaalu tõusus, kuna Trump närvilisel ajastul on ta hakanud rohkem sööma.

74-aastase Streisandi sõnul tekib tal alati pannkoogiisu, kui ta näeb Trumpi teleuudistes, edastab foxnews.com.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Sipa USA/Sipa USA/Scanpix

«Donald Trumpi tõttu on mu kehakaal kerkinud. Alustan päeva vedelikega, kuid pärast hommikusi uudiseid hakkan sööma suures koguses pannkooke vahtrasiirupiga,» teatas Streisand  oma 437 000 fännileTwitteris.

Barbra Streisand
Barbra Streisand Foto: Seth Wenig/AP/Scanpix

Trump süüdistab eelmist presidenti Barack Obamat möödunudaastase valimiskampaania ajal Trump Toweris telefonide pealtkuulamises.

Donald Trump
Donald Trump Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

«Trump süüdistab Obamat oma telefonide pealtkuulamises, täiesti hullumeelne aeg, seega tuleb end lohutada pannkookidega,» teatas staar sotsiaalmeedias.

Streisand on üks neid USA staare, kes juba valimiskampaania ajal oli ägedalt Trumpi vastu ja ta on sama joont jätkanud, nimetatdes Trumpi presidendiametisse sobimatuks.

Lisaks Streisandile on Trumpi ägedad vastased ka Robert De Niro ja Meryl Streep. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles