Galerii: Ilmus Kerttu Rakke uus raamat «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal ilmus trükist Kerttu Rakke uus raamat «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid». See on järg raamatule «Küpsiseparadiis ehk kaksteist kuud», mille esmatrükk ilmus aastal 2007 ja mis on siiani olnud Kerttu Rakke müüduim raamat.

Foto: Viktor Burkivski

Nelja erinevas vanuses naise silme läbi antakse läbilõige Eesti naiste elust ja mõttemaailmast.

Esimese osa sündmused toimuvad tinglikult 2006.-2007. aastal, kui tarbimismentaliteet oli laes ja unistused lihtsad. Teise osa sündmused võib tinglikult paigutada aastatesse 2014.-2015. Maailm on muutunud, rohkem on hirme, esoteerikat ja eneseotsinguid, ent kuhugi pole kadunud ka lihtsamad probleemid, nagu raha, reetmine, erinevate ainete tarbimine, armastus ja haigused. Loomulikult saab nalja ka.

Raamat on B5 formaadis, 496 lk.

Foto: Viktor Burkivski

Raamatu «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid» esimene esitlus toimus teisipäeval 7. märtsil Solarise Apollo raamatukaupluses.

Teine esitlus on kolmapäeval, 8. märtsil kell 18 Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses.

Autor tutvustab raamatut ja vastab küsimustele. Esitluse ajal on raamat müügil soodushinnaga.

Foto: Viktor Burkivski

Kerttu Rakke on avaldanud üle 10 raamatu, ta on seni Eestis ainuke, kes kirjutanud üksinda üle 800 seeria igapäevateleseriaali stsenaariumit.

Viimati ilmusid temalt raamatud «Pimedusest välja» (koostöös Janek Muruga, 2015) ja «Ott ja Pilts» (koostöös Navitrollaga, 1992/2016).

Vaata pildigaleriid raamatuesitluselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles