Hanna-Liina Võsa sai migratsiooniametis üllatuse osaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa ja poeg Otto
Hanna-Liina Võsa ja poeg Otto Foto: Instagram/ Hanna-Liina Võsa

Laulev näitlejanna, pisipoeg Otto ema Hanna-Liina Võsa sai Tallinna Kodakondsus- ja Migratsiooniametis vahva üllatuse osaliseks.

«Käisin ükspäev migratsiooniametis uut passi taotlemas. Klienditeenindajatädi tõstis prillid ninale, põrnitses natuke ja kohmas: «Eino, päris elus te küll enda moodi pole...» kirjeldab staar sotsiaalmeedias, et ei osanudki sellise väite peale kohe midagi kosta.

«Tädi jätkas: «No eks see emadus muudab ka...» Ma ikka veidi kohmetunud, et mida siis selle peale vastata. Siis lõi tädi arvutiekraanile ette minu eelnevad passipildid ja ütles veenvalt: «Vaat, siin 2007. aasta pildil olete kena! Ilus soeng ja nii»,» sai näitlejanna lõbusa üllatuse osaliseks.

«Ma naeratsin ühe suupoolega ja ütlesin aitäh. No kui nii, siis nii. Head naistepäeva!» soovis staar lõbusa Instagrami postitusega, kus koos Ottoga fännidele poseerib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles