TFW/ Mammu Couture toob moelavale ajatu elegantsi ja lillemere

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mammu Couture 2017. aasta kevadsuvine kollektsioon toob seekord lavale pastelse lillemere - käsitööna valminud luksuslikke 3D lilletikandeid leiab pea igalt rõivalt. Inspiratsiooniks on saanud eelmistest sajanditest igaveseks mällu sööbinud naiselikud ideaalid. 

Mammu Couture'i seekordne kollektsioon on keskendunud eeskätt kõrgmoele ja läheb veelgi sügavamale klassikaliselt tuntud detailidesse. Tallinn Fashion Weekil esitlusele tulev kollektsioon toob lavale nii valiku suviseid kleite ja seelikuid kui ka kõrgmoodi, mis on mõeldud pidulikeks sündmusteks. 

TFW kevad-suvi 2017: Mammu Couture
TFW kevad-suvi 2017: Mammu Couture Foto: Riina Vaikmaa

Keskseks temaatikaks on eksklusiivsed ja käsitööna valminud rohkete elementidega 3D pitsid, kontrastide võlu, lendlevad kangad, taljesse töödeldud lõiked, puhvis varrukad ning kohevad seelikud, mis on saanud juba Mammu Couture loomingule omaseks nn signature look-iks. 

TFW kevad-suvi 2017: Mammu Couture
TFW kevad-suvi 2017: Mammu Couture Foto: Riina Vaikmaa

Kollektsioon on loodud tänapäeva naisele, kes soovib nautida naiseks olemist ja lasta endast välja sisemine printsess, kandes ajatult elegantseid rõivaid.

Mammu Couture alustas rõivadisainiga 2014 aastal ning brändi disainid on inspireeritud klassikalisest ilust ajaloolises võtmes. Mammu Couture'i värske kollektsiooni esitlus toimub Tallinn Fashion Weeki raames 16. märtsil kell 18.00 Tallinn Hilton Park hotellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles