Galerii! Häckeri salongi avamisel voolas džinn ja kõlas Eesti Laulu võitja muusika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 8. märtsil, avati Tallinnas Saksa köögimööbli tipptootja Häckeri uus esindussalong, mille näol on tegemist Baltimaade lipulaevapoega (flag-ship-store'iga), kus kahele korrusele on ära mahutatud 14 kööki.

Avamispeol astus üles Eesti Laul 2017 võitja Laura, kes kohalolijate meeleolu kõrgel hoidis. Külaliste kõhud täitis parimate paladega telekokk Hardi Nurmine, kelle hõrgutavad road valmisid kohapeal.

Loomulikult ei puudu ühelt korralikult avaürituselt maitsvad joogid. Tervislikku ning värskendavat Hi Matchat ja Džinni kokteile serveerisid Kaspar Rabby ja Oliver Rull legendaarsest Hulkuri rändbaarist.

Häckeri Eesti juht Ülo Bärendsohn tervitas meeleoluka avakõnega kõiki külalisi ning tutvustas uusi põnevaid köögilahendusi ja maailmatasemel tipptehnikat, mille hulgas olid Gaggenau, Miele, BORA ja Siemensi eksklusiivsed tooted.

Häcker Küchen GmbH & Co. ekspordi müügijuht Andreas Möller, võtmekliendi ekspordijuht Ina Seibel ning Bora Holding GmbH rahvusvaheline müügijuht Jakob Sattler.

Häcker on Saksa köögimööbli tootjate esikolmikus, millel on üle 100-aastane kogemus oma valdkonnas. Häckeri Eesti esindused paiknevad nii Tallinnas, Tartus kui Pärnus ning keskendunud kvaliteetsele Saksamaal toodetud köögimööbli ja -tehnika müügile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles