Piletimäng: võida pääsmed Endla etendusele!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla etenduses "Madame Bovary" kehastab lavastuse kangelannat näitleja Piret Laurimaa.
Endla etenduses "Madame Bovary" kehastab lavastuse kangelannat näitleja Piret Laurimaa. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid.

Järgmisel reedel, 25. märtsil mängib Endla teater suures saalis draamat „Madame Bovary“, mis räägib mehe kõrval igavleva ja end üksikuna tundva naise fantaasiatest. Nimiosas näeb Piret Laurimaad.

Loosime Endlasse „Madame Bovary“ etendusele välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: „Mis aastal ilmus romaani „Madame Bovary“ esmatrükk?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 23. märtsiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kas Sugaris esinevad Helena Viktoria & Hele-Riin on trummarid või kõhutantsijad?” õige vastus on trummarid.

Reedel lähevad koos kaaslasega Sugarisse Helena Viktoria & Hele-Riinu trummi-show’d vaatama ja pidutsema meeletule peole “JägerClub: The Wild Side!” Anu Järve, Riina Seiler ja Anu Kivisild. Kõiki võitjaid ootab toimetuses ka TV3 väljapandud tele-show' „Eesti otsib superstaari“ T-särk.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles