Video: Saksa politsei tabas lapsetapmises kahtlustatava ja leidis teise laiba (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Marcel Hesse
19-aastane Marcel Hesse Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Saksa politsei arreteeris noormehe, keda kahtkustatakse üheks-aastase naabripoisi tapmises ning leidis veel ühe laiba, mida seostatakse kahtlusalusega.

Politsei alustas 19-aastas Marcel Hesse üleriigilist otsimist pärast seda, kui Hernes ta maja keldrist leiti poisi surnukeha ning noormees oli pannud sotsiaalmeediasse surnud lapsest fotosid, edastab BBC.

Saksa meedia teatel tabas politsei Hesse eile õhtul Hernes asuvas Kreeka restoranis.

Politsei restorani juures, kus Marcel Hesse tabati
Politsei restorani juures, kus Marcel Hesse tabati Foto: Roland Weihrauch/AP/Scanpix

Veel ühest majast, kus lahavatas tulekahju, leiti laip. Hesse oli varem sotsiaalmeedias kelkinud, et ta tappis ka naise, kuid leitud laip kuulub mehele.

Hernes asuvas majas puhkes tulekahju, leiti mehe laip
Hernes asuvas majas puhkes tulekahju, leiti mehe laip Foto: Roland Weihrauch/AP/Scanpix

Politsei teatel pussitas Hesse poissi mitu korda kehapiirkonda, tekitades talle surmavaid vigastusi.

Politsei soovitas Herne elanikel Hesse otsimise ajal hoida oma lapsed siseruumides, kuna tagaotsitav on ohtlik ja võib olla relvastatud.

Tunnistajate selgituse kohaselt avalikustas Hesse rünnaku suhtlusteenuses WhatsApp, kus ta teatas, et tahtis teha enesetapu, kuid see ebaõnnestus ja siis tappis ta naabruses elanud poisi.

Lilled, küünlad ja mänguasjad, millega mälestatakse Hernes elu kaotanud poissi
Lilled, küünlad ja mänguasjad, millega mälestatakse Hernes elu kaotanud poissi Foto: Marcel Kusch/AP/Scanpix

Politsei sõnul on Hesse puhul tegemist vaimselt ebastabiilse inimesega, kuna ta tegi endast koos poisi laibaga selfisid ja postitas need sotsiaalmeediasse.

Poisi pere sõnas meediale, et noormees oli poissi palunud appi redelit tõstma. Kuna poiss jäi kauaks õue, läks kasuisa teda naabruskonnast otsima, jõudes Hesse elupaigani, mille keldrist ta surnud lapse leidis.

Uurijate teatel kelkis kahtlusalune Hesse sotsiaalmeedias, et tema poolt tapetud naine võitles oma elu eest rohkem kui poiss, lisaks oli naine ülekaaluline, kaaludes 120 kilogrammi.

Naise tapmise motiivideks võis olla ta raha, mobiiltelefon ja arvuti. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles