Tänavakorvpalli imelaps Air Up There liitus Balti tuuriga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpallur Taurian «Air Up There» Fontenette
Tänavakorvpallur Taurian «Air Up There» Fontenette Foto: TrioBet American Streetball Show

Kolmapäeval,15. oktoobril, Saku Suurhallis toimuval tänavakorvpalli etendusel TrioBet American Streetball Show’l astub üles ka maailma korvpalli imelaps Taurian «Air Up There» Fontenette, kes andis oma osalusest teada alles nädala aega tagasi.



Air Up There alias Mr. 720 on teadaolevalt ainus korvpallur, kes on suutnud sooritada 720-kraadise pöörlemisega pealtpaneku, videot vaata siit.


Baltimaade ja kogu Põhja Euroopa suurima korvpallishow raames toimub ka mäng ameeriklaste ja eestlaste vahel.

AND1 MixTape Tour`ist tuntud Ameerika tänavakorvpallitähtede vastu astub SEB Korvpalli Meistriliiga mängijatest ja eesti parimatest tänavakorvpalluritest koosnev ühendmeeskond.

Rammu katsutakse ka teise Balti korvpalluritega. Täna, 13. oktoobril, mängivad ameeriklased Leedus Siemens Arenal Lietuvos Rytase parimate noormängijatega. Reedel, 17. oktoobril, katsutakse rammu Lätis Arena Rigal Riia Baronsi meeskonnaga.

***

Lisaks mängijatele lahutab Saku Suurhallis publiku meelt ka AND1 MixTape Tour’i veteran ja tuntud Ameerika koomik Duke Tango. Lisaks esineb tänavatantsutrupp JJ Street.

Poolajal toimub suurejooneline pealtpanekuvõistlus, millest võtavad osa Ameerika ja Balti parimad pealtpanijad.

Lisainfo: www.streetballshow.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles