Elu24 video! Montoni põneva erikollektsiooni disainerid räägivad, mis on kevadel moes ja teemakohane

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodumaine moebränd Monton tähistab tänavu oma 15. sünnipäev ning toob sel puhul Tallinn Fashion Weeki raames lavale vastandite võlust inspireeritud erikollektsiooni, millest suur osa on valmistatud käsitööna.

Põneva erikollektsiooni on loonud Montoni disainimeeskond, kuhu kuulub kaheksa andekat disainerit Eestist, Soomest ja Leedust.

Erikollektsiooni kuulub ühtekokku 30 komplekti nii naistele kui ka meestele, millest viis valitud eset jõuavad Tallin Fashion Weeki järgselt enamlevinud suurustes, kuid limiteeritud kogustes müügile Montoni brändipoodidesse nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

TFW: Monton «Duality»
TFW: Monton «Duality» Foto: Monton

Montoni erikollektsiooni «Duality» esitlus toimub Tallinn Fashion Weeki raames 17. märtsil kell 18.00 Tallinn Hilton Park Hotellis.

Vaata Elu24 videost, kuidas disainerid Hanna Haring, Triin Kaiv, Minja Penttinen, Peeter Rästa, Kirthy Kold, Ryte Krakauskaite, Pille Lauring, Sille Sarapuu ja Catlin Kaljuste räägivad, mis on praegu moes, IN ja teema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles