Räppar Snoop Dogg tulistab videol president Trumpi meenutavat klouni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: JONATHAN ALCORN/REUTERS/Scanpix

Ameeriklasest räppar Snoop Dogg tegi muusikavideo, milles on teda näha mängurelvaga tulistamas klouni, kes oma välimuselt meenutab USA presidenti Donald Trumpi.

USA meedia teatel on see video, milles olev kloun kannab nime Ronald Klump, saanud suure huvi osaliseks, kuid samas toonud kaasa ka kriitika.

President Trump teatas Twitteris sellest videost ja küsis, et mis oleks saanud siis kui Snoop Doggi sihtmärgiks oleks olnud president Barack Obama.

Trump vastas ise, et Snoop Dogg oleks saadetud trellide taha.

Trumpi advokaadi Michael Coheni sõnul on räppar USA presidendile vabanduse võlgu, sest presidendi salamõrvakatses ei ole midagi naljakat.  Ta lisas, et on seni Snoop Doggi pidanud targaks ja andekaks meheks, kuid nüüdne video jättis temast hoopis teise mulje.

Florida senaator Marco Rubio on samal arvamusel, et Snoop Dogg oleks võinud sellise muusikavideo tegemata jätta.

«Kui keegi halbade kavatsustega inimene näeb seda videot ja saab sellest idee president tappa, siis tekib meil suur probleem. USA presidentide seas on neid, kes on kaotanud mõrvari käe läbi elu. Seega tuleks sellele teemale viidates olla äärmiselt ettevaatlik,» nentis senaator.

Ei ole teada, kas Trump on seda videot näinud või sai ta selle kohta info oma nõunikelt.

Snoop Dogg kaitses end teatades, et selle videoga viitab ta hoopis USAs vohavale politseivägivallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles