Kalle Sepa viimased kabaree-etendused jõudsid müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallatute südametega naised üritasid Kalle Sepp`a oma klubisse meelitada
Vallatute südametega naised üritasid Kalle Sepp`a oma klubisse meelitada Foto: www.cafelyon.ee

Kalle Sepp ja revüüteater Starlight Cabaret esitavad aprillis viimaseid kordi erinevate Eesti linnade teatrilavadel revüülavastust "Life is a Cabaret".

Vastu tulles publiku soovile tuleb suurele lavale revüüteatri Starlight Cabaret dokumentaalrevüü Eesti varietee grand old man'i Kalju Saarekese elust kabarees. 

Kalle Sepp ja Irina Haak esitavad aegumatuid hitte, laval on 12 tantsijat, esitamas 23 suurejoonelist revüünumbrit. Aastal 2014 Viru hotellis Merineitsi restoranis esietendunud revüülavastust mängitakse suurel laval veel viimaseid kordi.

"Tänu aastatepikkusele kabareekogemusele tuli võit näosaates," ütles Kalle Sepp. "Iga kabaree-etenduse ajal tuleb kümme korda ümber kehastuda, laulda ja tantsida. Mul on olnud au olla osaline revüüteatris Starlight Cabaret, kes hoiab alles Eesti unikaalset kabareetraditsiooni, naabermaades sellist ei leia."

Revüülavastus toob vaataja ette üle poole sajandi Eesti meelelahutuse ajaloos, alates 1930ndatest kuni nõukogude aja varieteekunsti tippudeni, kulmineerudes varietee kuldajaga, mil anti etendusi nii Haapsalu Kalurikolhoosi „Lääne Kalur“ varietees kui legendaarses „Kihnu Jõnnis“, nii Viru ja Olümpia hotellides kui paljudes teistes varieteedes. Lavastus taasloob vanu varieteenumbreid ja annab neile uue hingamise, inspiratsiooni on saadud ajastu muusikast ja esteetikast, mis väljendub nii liikumiskeeles kui kostüümides. 

Külalisetendused 4. aprillil Tartus Vanemuise teatri suures majas, 17. ja 18. aprillil Tallinnas Salme Kultuurikeskuses, 19. aprillil Rakvere Teatris, 24. aprillil Võru Kultuurimajas Kannel, 25. aprillil Pärnus Endla teatris. Etenduse algavad kl 19.

Piletid hinnaga 17-22 eurot müügil PILETILEVIS ja PILETIMAAILMAS ning toimumiskohtade kassades. Lavastuse kontsertversioon on kahes vaatuses ja kestab koos vaheajaga kaks tundi. Korraldab SA Eesti Tantsuagentuur.

Vaata videost, mida Kalle oma tegemiste kohta räägib:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles