Kerttu Rakke: peaksin praegu kahe geist sõbraga Barcelonas elama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmus Kerttu Rakke uus raamat «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid». Raamatluesitlusel oli kohal ka seltskonnastaar Triin Tulev.
Ilmus Kerttu Rakke uus raamat «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid». Raamatluesitlusel oli kohal ka seltskonnastaar Triin Tulev. Foto: Viktor Burkivski

Seekordne Stiilistuudio tõi vaatajateni Kerttu Rakke, Stellaariumi kirbuka ning muud põnevat ilu- ja moejuttu!

Reet Härmati meigitoolis, keset Apollo raamatupoodi, võttis koha sisse kirjanik Kerttu Rakke, kes tunnistas, et kui 10 aastat tagasi ei oleks tema ellu tulnud tütre Lilyani näol kaunist üllatust, elaks ta praegu koos kahe geisõbraga Barcelonas. Samuti vesteldi Kerttu uuest raamatust «Küpsiseparadiis 2», kuidas kirjaniku tunnussoenguks said rastapatsid ja mida naine vabal ajal teeb.

Blogi Stellariumi ostupidu Sarapuu kirbukas
Blogi Stellariumi ostupidu Sarapuu kirbukas Foto: Meisi Volt

Saatetiim külastast ka Sarapuu kirbukat, kus teemadel mood ning taaskasutus andsid nõu mitmed moespetsid. Samuti tegi saatejuht läbi värvitesti, mis teeb poes riiete valimise kergemaks ning Ilja Komaroviga vesteldi ka juuksehoolduse teemadel.

Saadet saad järele vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles