Blac Chyna: käime Robiga teraapias ning ei anna alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna
Blac Chyna Foto: SCANPIX

Kuigi Blac Chyna ja Rob Kardashiani vahel tundub selleks korraks kõik jälle läbi olevat, tunnistab Chyna Lõuna-Aafrika Cosmopolitanile, et käib oma eks-kihlatuga teraapias ning nad töötavad selle nimel, et suhe jälle üles ehitada.

«Vaatamata sellele, et sa kellestki hoolid, on pikaajalises suhtes tõusud ja mõõnad. Kõik ei saa alati hästi minna. Kui kõik on koguaeg hästi, siis mina sellesse ei usu. Muidugi ma soovin, et minu suhe ei oleks läbi ja seetõttu soovitan ka teistel, kes minuga sarnases olukorras on, suhte nimel töötada. Minge teraapiasse, suhelge üksteise peredega, helistage üksteise emadele,» annab 28-aastane ameeriklanna ajakirjas nõu.

Rob Kardashian ja Blac Chyna / Scanpix
Rob Kardashian ja Blac Chyna / Scanpix Foto: SCANPIX

Ta jätkas öeldes, et on teadlik, et tema ja Robi suhe ei saa iialgi olema perfektne, aga kindlustunne, mida nendevaheline armastus talle pakub ning teadmine, et nad mõlemad koosolemise pärast võitlevad, teeb asjad lihtsamaks. Samuti on Blac Chyna ning Rob vanemateks neljakuusele tüdrukule Dreamile, kes Chyna sõnul samuti (eks-) paari asju ümber hindama paneb. «Meil on tütar, kelle eest me peame hoolitsema ning Rob on suurepärane isa,» sõnab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles