Drake: napsise peaga saadan J.Lo'le sõnumeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake
Drake Foto: Kuvatõmmis

Eile avaldas räppar Drake OVO Sound Radio's oma kuuenda albumi «More Life» playlist'i, mis toob fännideni armastatud artistilt kaksteist uut lugu.

Albumi avaloos «Free Smoke» tunnistab Kanadast pärit Drake, et saadab oma eksile Jennifer Lopezile, kellega oldi koos vaid kaks kuud, napsise peaga sõnumeid. Lopez on mehel olnud ka loo «Teenage Fever» tegemisel mõttes, milles ta J.Lo 1999. aasta debüütsinglit «If You Had My Love» kasutab.

Jennifer Lopez / Scanpix
Jennifer Lopez / Scanpix Foto: SCANPIX

Esialgu pidi plaadil kõlama ka eks-armastajate ühine lugu «Get It Together», kuid latiinostaar asendati lõpuks tõusva britist tähe Jorja Smith'iga.

Drake ja Lopez hakkasid deitima eelmise aasta detsembris, kuid nende romanss jäi lühikeseks kuna räppar suundus Euroopasse tuurile. Veidi aega peale Drakeiga suhte lõpetamist tekkis J.Lo'l uus silmarõõm, endine profisportlane Alex Rodriguez.

Alex Rodriguez. Anthony Behar/Sipa USA
Alex Rodriguez. Anthony Behar/Sipa USA Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles