Vau! Esmakordselt jõudis Tallinn Fashion Weeki programmi show, mis oli pühendatud vaid ehte- ja kelladisainile

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadine Tallinn Fashion Week sai reede õhtul särava ja väärika punkti.

Kaheteistkümnes Tallinn Fashion Week on lõppenud ning sai 17.märtsi õhtul Eesti moekunsti ja ehtedisaini ilu saatel võimsa punkti. Oma värskeima loomingu tõid viimasel moeõhtul lavale Monton, Diana Arno, Triinu Pungits, Embassy of Fashion ning Goldtime'i etenduses kaasa löönud ehtedisainerid.

15.-17. märtsil toimunud Tallinn Fashion Week tõi kolme päeva jooksul lavale põneva valiku kodumaiseid disainereid, juhtides tähelepanu Eesti moekunsti mitmekesisusele ja ainulaadsusele.

Moenädala viimasel õhtul astusid moepubliku ette Monton, Diana Arno, Goldtime, Triinu Pungits ning ühenduse Embassy of Fashion alla kuuluvad disainerid Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann ja Riina Põldroos.

Foto: Erlend Štaub

Goldtime kostitas moepublikut Eesti ehtedisaini kõige värskemate paladega. Esmakordselt jõudis Tallinn Fashion Weeki programmi show, mis oli pühendatud vaid ehte- ja kelladisainile ning nii astusid eile lavale kodumaise disainimaailma tõelised tipud Tanel Veenre, Lummus, Birgit Skolimowski, SOMA, AEGAON, Wooch, Monquér ja New Vintage by Kriss.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles