Vaata: MARIMO tutvustab Hiltonis värsket pulmakollektsiooni ja esimesi sügiskollektsiooni näidiseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisel korraldatud edukatele pop-up üritustele järjena korraldab MARIMO koostöös kaasaegse Hilton Tallinn Park hotelliga Tallinnas 23. märtsil pop-up butiigi, kuhu on oodatud kõik moehuvilised tutvuma värskelt valminud MARIMO pulmakollektsiooniga. Pruutkleidid on MARIMOle omaselt elegantsed ja minimalistlikud, sobides ideaalselt tänapäeva modernsele pruudile.

Pruutkleitide juurde sobitab oma värskelt valminud pulmaehete kollektsiooni New Vintage by Kriss ning Ettel Poobus Jewellery esitleb käsitööna valminud kihla- ja abielusõrmuseid, mida on võimalik ehtekunstnikult eritellimustööna tellida. Kaunid pruudikimbud on sobivalt pruutikleitide juurde loonud ArtFlore.

Lisaks pruutkleitidele tutvustab MARIMO esimesi 2017/2018 sügiskollektsiooni näidiseid. Disainer Mariliis Soobard iseloomustab valmivat sügiskollektsiooni järgmiselt: “MARIMO järgmise sügis-talve mudelid on inspireeritud kargest ja ilusast talveilmast, mil asfaltit katab sätendav härmatis ning siledale järvejääle tekivad looduse töö tulemusel kaunid geomeetrilised mustrid.”

Valmistoodetena kohapealseks ostmiseks on täna algavat kevadet silmas pidades kaasas ajakohane minimalistlik unenägudest inspireeritud kevad-suvine kollektsiooni “Ordinary Miracles”. Kollektsioon koosneb õhulistest kleitidest ning kergetest kevadmantlidest. On erinevaid suurusnumbreid ning ainueksemplare, nii et tule leia just endale sobiv MARIMO kleit!

Kohtumiseni Hiltoni hotelli Tallinn Bay sviidis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles