Video: Richard Hammond sattus Mosambiigis filmivõtetel mootorrattaõnnetusse (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Hammond
Richard Hammond Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Menusarja «Top Gear» endine saatejuht Richard Hammond sattus uue autosarja võtetel Aafrikas Mosambiigis raskesse mootorrattaõnnetusse.

Hammondi teatel tekkis tal õnnetus, kui võeti üles Amazoni saate «The Grand Tour» uut osa, edastab The Telegraph.

Eelmine umbes samasugune Hammondiga juhtunud õnnetus, milles ta oleks äärepealt elu kaotanud, leidis aset rohkem kui kümme aastat tagasi, kui ta kihutas «Top Geari» filmimise ajal lennuväljal kiirendussõidu autoga üle 300 kilomeetri tunnis, kuid masin ei püsinud suure kiiruse tõttu teel. 

2006. aasta septembris aset leidnud õnnetuse tõttu oli Hammond viis nädalat haiglaravil. Arstide sõnul oli ime, et tal nii vähe vigastusi oli ning et ta üldse pärast rasket peatraumat ellu jäi.

47-aastase autostaari sõnul oli nüüdne õnnetus õnnelik, sest ta ei vajanud meditsiiniabi, tal oli vaid paar marrastust.

Samas kaassaatejuht Jeremy Clarkson teatas meediale, et ka nüüdne Aafrika õnnetus oli üsna raske, samas ei nõustunud Hammond haiglasse läbivaatusele minema.

Nii Clarkson kui kolmas saatejuht James May olid Hammondi mootorrattaõnnetuse tunnistajaks, öeldes, et nad ehmusid ja neile meenus kaaslase varasem raske õnnetus.

Richard Hammond, James May ja Jeremy Clarkson
Richard Hammond, James May ja Jeremy Clarkson Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

BBC vallandas Hammondi, Clarksoni ja May 2015. aasta kevadel pärast seda, kui Clarkson lõi produtsenti ning Hammond ja May toetasid Clarksonit. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles