Vanniskäigul iPhone’i laadinud mees kaotas elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i iPhone
Apple'i iPhone Foto: REGIS DUVIGNAU/REUTERS/SCANPIX

Ühendkuningriigis laadis mees vannisoleku ajal firma Apple iPhone’i, pannes juhtme stepslisse ja seadme oma rinnale, kuid nititelefon sai niisukust, andes mehele elektrilöögi.

32-aastase Richard Bulli rinnaosa, pea ja käed said raskeid põletushaavu, edastab The Sun.

Abikaasa Tanya sõnul pani mees seadme laadima ja võttis selle sõna otseses mõttes vanni kaasa. Teda ehmatasid mehe vigastused, mis olid rasked ja ta arvas esmalt, et keegi ründas teda.

Naine kutsus kiirabi, kuid parameedikute saabumise ajaks oli mees surnud.

Lahkamisarst Sean Cummingsi teatel oli tegemist õnnetusjuhtumiga ja mobiilitootjad peaksid panema seadmetele hoiatuse, et vannis olles ja niisketes oludes ei tohiks neid laadida.

Lääne-Londonis Ealingis elanud Richard Bull kaotas elu möödnud aasta 11. detsembril, pere avalikustas juhtunu nüüd.

«Oleme kõik vahel hooletud, kuid senin ma ei arvanud, et elekter võib nii tappev olla, kuid mu vennaga toimunu näitas, et võib. See oli traagiline juhtum, mis temalt elu võttis,» teatas vend Andrew Bull.

Richard Bulli ema Carole Bulli sõnul on tänapäeva noored oma mobiiltelefonidest lahutamatud, kuid nad võivad samuti telefone vales kohas ja valel ajal laadides end ohtu seada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles