Täna selgub Eesti parim peobänd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Täna astuvad lahingusse kaheksa bändi, kes hakkavad võistlema nii koha eest Rabarocki suurel laval kui 3000 euro suuruse auhinnafondi nimel. Jägermeister Rock Liiga finaalkontserdil Rock Café laval tuleb tõestada end järgmistel bändidel: Animal Drama, Crashdaf, Crucial Attack, Dramamama, Goresoerd, Ketikoerad ja Nevesis.

Mullu tunnistati parimaks peobändiks ansambel Epordwerk, kes lisaks 50 000 krooni suurusele auhinnafondile sai aastaks tasuta pääsmed Rock Café üritustele, stuudio jaoks vajalikku tehnikat ning läks suvetuurile bändiga Tanel Padar & The Sun.

Bändi liikme Karl-Kristjan Kingi sõnul oli see võit bändi jaoks väga oluline samm edasi. «Olime alles üsna värske bänd ja saime ikka korralikku promo. Siiamaani anname kontserte ikka väga korralikule rahvamassile. Eks ka raha kulub igale bändile ära, aga ega kogemusi osta saa, need tulevad ikka proove tehes ja esinedes,» rääkis mees ja lisas, et hetkel ollakse ametis uute lugudega ning asutakse plaadi tööle plaadi kallal.

Finaalkontserdil võistlejatele soovis Kingi edu. «Lava on suur, auhinnafond samuti, tuleb vaid endast parim anda,» ütles mees.

Finaalkontserdil on igal bändil oma etteaste tegemiseks aega 30 minutit, et end nii žürii kui publiku silmis tõestada.


Uksed Rock Cafésse avatakse kell 21.00, esimene bänd alustab 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles