Teleprodutsent Kristi Nilov EFTA galale minekust: see oleks olnud alandav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal2 särav sünnipäev Kultuurikatlas. Carmen Pritson ja Kristi Nilov
Kanal2 särav sünnipäev Kultuurikatlas. Carmen Pritson ja Kristi Nilov Foto: Erlend Štaub

Teleprodutsent Kristi Nilov, kes viimased aastad teinud peamiselt Kanal 2 tõsielusaadet «Kodutunne», tunnistas Facebookis, et Eesti Filmi ja Teleauhindade galale minek oleks olnud talle alandav.

«Mina ei läinud täna tele-ja filmiauhindade galale, sest see oleks olnud alandav,» kirjutas ta oma sõpradele. «Kes iganes professionaalid seda ka ei korraldanud, ei peegelda see tegelikkust. Kõigis kategooriates oli viis nominatsiooni, neist neli kuulus ERR saadetele, millest kohati isegi teletegijad kuulnudki polnud,» kirjeldab naine nördinult.

«Mille järgi hinnati, jään ikka tõsiselt arusaamatuks!? Oli see kunstiline vorm, raskusaste, teostus või eesmärgipärasus? Võta sa kinni.»

Naine tunnistab, et tõsielusaadete raskusastmelt paraku kõige keerulisem on just tema tehtav «Kodutunne». «Siin ei saa olla kahtlustki, see pole jutusaade, siin reaalselt luuakse uusi algusi. Kas me oleme tehniliselt sitad? Kindlasti mitte. Kunstiliselt – vaevalt... Kas ma olen kibestunud? Seda võib nõnda nimetada küll – kui tahta.»

Eks iga asi läheb aastatega paremaks, loodame sama nii saate, kui EFTAgala osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles