Millised nägid välja väike Teet Margna, noor Kristjan Jõekalda ja teismeline Laura Prits?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millised nägid välja väike Teet Margna, noor Kristjan Jõekalda ja teismeline Laura Prits?
Millised nägid välja väike Teet Margna, noor Kristjan Jõekalda ja teismeline Laura Prits? Foto: Kanal 2

Pikkade juustega Kristjan Jõekalda, nunnumeetriga pisikene Teet Margna ja sirgete juustega Laura Prits – tänases „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates löövad ajaloolised fotod letti nii saatejuhid kui ka nende kuulus külaline, Eesti Laulule värvi lisanud Laura Prits.

Millised nägid välja väike Teet Margna, noor Kristjan Jõekalda ja teismeline Laura Prits? /
Millised nägid välja väike Teet Margna, noor Kristjan Jõekalda ja teismeline Laura Prits? / Foto: Kanal 2

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ stuudios on tuju laes, sest Teedule ja Kristjanile saabub külla heatujuline laulja Laura Prits, kelle silmapaistev välimus saatejuhtides mitmeid küsimusi tekitab.

Kas Laura soeng on loomulik või tupeeritud? „See on täitsa loomulik. Mu emal on selline, vanaemal on selline. Neil on natuke lühem, mul selline suurem. Kui olin 13 aastane, läksid juuksed pauhti suureks. Enne seda olid mul sirged juuksed.“

Oma sõnade tõestuseks näitab Laura tänases saates ka vana õpilaspileti pilti. Koduse arhiivi on kaasa võtnud ka saatejuhid, Teet Margna tõelise nunnumeetriga lapsepõlve foto ja Kristjan Jõekalda kaadri nooruspõlvest, mis meenutab tema toonast raju perioodi.

Tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski
Tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski Foto: Kanal 2

Tänasesse reede õhtusse jagub aga ka ohtralt laulu ja tantsu.

Muheda vestluse jätkuks korraldab Laura Prits saatejuhtide vahel tantsulahingu, kus Teet ja Kristjan oma parimad liigutused välja võluvad. Meeleolukalt mööduvad ka kõik teised tänased kohtumisest, kui nädalalõpusaate diivanil võtavad istet töö- ja tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski, igihalja ansambli Kukerpillid mehed ning populaarne Youtube’i staar Martti Hallik.

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ alustab Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles