Lõbus üllatus: Jake Gyllenhaal FaceTime'ib Ryan Reynoldsi ja tolle beebiga õhtuses jutusaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actors Ryan Reynolds (L) and Jake Gyllenhaal attend The 2017 InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actors Ryan Reynolds (L) and Jake Gyllenhaal attend The 2017 InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Matt Winkelmeyer/AFP

Jake Gyllenhaal ja Ryan Reynolds on tõelised sõbrad!

Näitleja Jake Gyllenhaal oli külas saates «Late Night with Seth Meyers» ning tõestamaks, et tema ja kaasnäitleja Ryan Reynolds tõepoolest sõbrad on, palus saatejuht Mayers Gyllenhaalil Reynoldsile helistada.

Gyllenhaal oli heameelega nõus oma kolleegist sõbrale helistama, kuid sellele vaatamata ka omajagu närvis. Oli ka põhjust! Mees helistas sõbrale kaks korda, kuid asjatult. Ühel hetkel helistas Reynolds Gyllenhaalile küll tagasi, kuid väga halval momendil - nimelt reklaamipausil! Reynoldsil oli kõne üle aga hea meel ning mees jagas vaatajatega ka seda, millega tema parajasti tegeles: «Siin ma olen, lükkan lapsevankrit». Reynolds oli nimelt enda ja oma abikaasa Blake Lively viiekuuse tütre Inesega sellel hetkel jalutamas. Naljakas hetk saadi õnneks aga linti, ning näha on teil seda võimalik allolevast videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles