Erimeelsused seljatatud? Brangelina hakkab ühiselt oliiviõli tootma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS/Scanpix

Vaatamata sellele, et Jolie ja Pitt pole enam ametlikult abielus, on nad mõlemad ametlikult Lääne-Prantsusmaal asuva mõisa ning selle juurde kuuluva viinamarja- ning oliivikasvatuse omanikud.

2013. aastal teatas staarpaar, et hakkavad oma Lääne-Prantsusmaal asuvas mõisas veini tootma. Nii sündis bränd Miraval, mis sai nime Brangeline Prantsusmaal asuva mõisa Chateau Miraval järgi. Nende esimene vein, mis osutus turul tõeliseks hitiks, kandis nime Mirval Provence. Nüüd on aga aeg edasi liikunud ning veini kõrval hakkab Chateau Miraval ka oliiviõli tootma. Tegemist on extra-virgin õliga, mis koosneb seitsmest erinevast oliivisordist.

Brangelina veini- ning oliiviõli ettevõtmist veab prantslane Charles Perrin, kes ütles, et Jolie ja Pitti jaoks on tegemist pikaajalise investeeringuga, mis on nende pere jaoks oluline. Hetkel on oliiviõli võimalik tellida vaid kolmestes pakkides ning ühe pudeli hind on 30 dollarit.

Nous vous présentons aujourd'hui, l'Huile d'Olive Miraval. Pleased to introduce you Miraval Olive Oil. #miraval #provence

Ein Beitrag geteilt von Miraval Provence (@miravalprovence) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles