Mis juhtus Johnny Deppiga? Ta näeb välja nagu «luukere»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Daniel Leal-Olivas/PA Wire/PA Images/Scanpix

Hollywoodi staar Johnny Depp osales eile lauljanna Lady Gaga 31. sünnipäeval, nähes kõmufotograafide sõnul välja nagu «luukere».

53-aastane Depp saabus Los Angelese Gjelina restorani, kus toimus Lady Gaga lähematele sõpradele õhtusöök, musta värvi autos, edastab Daily Mail. 

«Kariibi mere piraatide» filmide staari Deppi, kes oli riietunud tumedasse, saatis ihukaitsja.

Kõmufotograafide arvates ei ole Deppi välimuse muutuse taga mõneks uueks filmirolliks valmistumine, vaid paar kuud tagasi toimunud lahutus näitlejannast Amber Heardist.

Üks aasta abielus olnud Depp ja Heard jõudsid lahutustingimuste suhtes kokkuleppele juba möödunud aasta augustis, lahutus jõustus selle aasta jaanuaris. Näitlejanna sai oma mehelt 6,8 miljonit dollarit, mille ta plaanib annetada heategevusele.

Lisaks Deppile osales Lady Gaga sünnipäeval veel mitmeid kuulsusi, nende seas näiteks laulja Elton John koos oma abikaasa David Furnishi ja nende kahest pojast vanema, kuueaastase Zacharyga.  

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Instagram/Instagram/Scanpix
Elton John ja David Furnish / DANNY MOLOSHOK/REUTERS/Scanpix
Elton John ja David Furnish / DANNY MOLOSHOK/REUTERS/Scanpix Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles