Van Haleni rokkar: tulnukad röövisid mind

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sammy Hagar
Sammy Hagar Foto: SCANPIX

USA rock-ansambli Van Halen endine muusik Sammy Hagar paljastab oma elulooraamatus «Red: My Uncensored Life in Rock», et teda on röövinud tulnukad.

Van Haleni endise laulja Hagari kinnitusel on ta maavälise tsivilisatsiooni esindajatega kokku puutunud, kirjutab Daily Mail.

«Mu raamatu lugejate jaoks võib see fakt ja mina selle taustal ilmelikud tunduda. Kuid tulnukad on mind röövinud ning mu aju muutnud,» lausus muusik.

Hagar sõnas, et temaga kontakteerusid kuskilt kaugelt pärit olendid ning tegid temaga katseid.

«Nad panid mu pea sisse midagi. Tegemist oleks olnud nagu mingi asja laadimisega. Nad vahetasid mu ajus midagi välja, pannes sinna asemele oma asjad. Tegemist oli eksperimendiga,» nentis Hagar.

Mehe kinnitusel ei olnud see täiskasvanuea kohtumine esimene selline. Nelja-aastasena nägi ta tundmatut lendavat objekti üle põllu lendamas.

Hagar paljastab oma raamatus ka 1970. ja 1980. aastate juhtumid, mis ta võtab kokku väljendiga «seks, narkootikumid ja rock´n´roll».

Samuti on tal paar krõbedat sõna Van Haleni endise laulja David Lee Rothi kohta. Hagar vahetas Rothi välja 1985. aastal. Hagar laulis Van Haleni koosseisus kuni 1996. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles